Je bekijkt de reis...

Verenigde Staten
a
A
29 juli 2014 07:51 | Door: Kevin
WAha naar de ijsfabriek en ook nog wel Ben & Jerry, dat was iets voor mij geweest. Veel plezier nog tijdens jullie spannende reis.
Gr Kevin.
29 juli 2014 09:00 | Door: Jos en L Hulst
Hello greenfields,
Jullie zijn nu in een leuk gedeelte van de reis. Niagara watervallen zijn indrukwekkend! Over het weer hoef je je geen zorgen te maken, want als in de boot de watervallen ingaat, (moet je zeker doen), krijg je een plastic jas aan en wordt je toch nog een beetje nat! Het is spannend!
Gaan jullie na de watervallen naar Canada?
Hier alles ok!
Nog veel plezier, geniet ervan en gauw tot horens!
Liefs Jos en L
29 juli 2014 10:11 | Door: Inge
Goede morgen allemaal,
Wat heb ik genoten van het reisverslag!
De heerlijke schrijfstijl vermengd met droge susanhumor en de levendigheid dat ik me achterin de auto waan
29 juli 2014 10:14 | Door: Inge
Susan,
Er zat nog n stukje achter..maar ik zie het niet meer staan ha ha
29 juli 2014 10:39 | Door: Bella
Susan wat schrijf je leuk. Leuk die afwisseling en wat een mooie tocht maken jullie. Ik herken die zoektocht naar hotels. Op de fiets hebben wij het ook en die verrassing iedere keer is geweldig, vind je niet. Voor ons is ook het criterium: 't moet schoon zijn. Spannend de Niagara watervallen. Gewoon doen, ook al regent het. Veel plezier en liefs André en Bella
29 juli 2014 21:31 | Door: Tineke Verhulst
Leuk jullie belevenissen te lezen! Ga zo door!
Ja, die ijsfabriek! Helemaal leuk, ik denk dat Pieter daar niet weg te slaan zou zijn, als echte ijsfanaat! Geniet van jullie reis, veel plezier!
Gr. Pieter en Tineke
1 augustus 2014 19:23 | Door: Jaap
Het kasteel.de koetsen en de flora hebben de orkaan doorstaan !!